Go to Top

Gaseste un Practician

Find OFT Guides, Teachers, Trainers, or Country Coordinator in Romania


Dana Petrovici
OFT Guide
Brasov
Romania
0743 259825Veronica Elisabeta Trandafir
OFT Guide
Bucharest
Romania
0744240124

Prin OFT parcurgi un labirint launtric ce are in centru Sinele tau. Emotiile prind culoare, povestile nespuse ale sufletului capata glas, e o simfonie a echilibrarii launtrice.Este un mod de a intra in contact cu emotiile si traumele cele mai profunde intr-un mod delicat si bland.

Suntem fiinte complexe si perfecte, acesta este mesajul OFT, pe care mintea nu-l intelege uneori, dar sufletul il traieste.Liliana Stoenescu
OFT Guide
Galati
Romania
0729103842Mihai Alexandru
OFT Guide
Bucharest
Romania
+40727578793

Au trecut mai bine de 20 de ani de cand practic (si ceva mai mult de cand studiez teoretic) terapiile neconventionale. Dorinta de a ma perfectiona m-a impins mereu inainte, mereu spre ceva mai bun, mai eficient.

Nu m-am dedicat unei cai anume, am experimentat de toate. Am interactionat cu o multime de persoane si... parca ceva le lega pe toate. Parca recunosteam ceva... dar nu-mi era clar ce... Mi-a luat ceva timp sa constat ca cel care cauta vindecarea e cel care o ofera. Sau viceversa.

Se pare ca abia atunci am inteles ca PACIENTUL MEU SUNT EU. Ca fiinta din fata mea e doar o oglinda fidela. Adica ceva care ma pune fata-n fata cu mine. Dar si eu sunt pentru el o oglinda. Si stiti ce se intampla cand doua oglinzi stau fata-n fata? Imaginea se multiplica la infinit.

Asa am inteles "modelul holografic". Asa am aflat ca toti suntem UNUL si UNUL e in toti. Ca nu exista un TU diferit de un EU. Si in acest moment am intalnit OFT. Eu zic ca a fost o SINCRONICITATE. OFT este concretizarea a tot ce am incercat sa va povestesc aici. E locul in care oglinzile stau fata-n fata. Unde nu mai exista 2, ci 1 infinit.Oly Saldinger
OFT Guide
Adresa: Trestiana nr. 11, bl. 14, sc. 1, apt. 40
Bucharest
Romania
011745
0722549298

Încă din adolescență am crezut cu tărie în două lucruri: în iubire, și în potențialul infinit de vindecare stocat în fiecare ființă umană. După ani de căutări, și condus de impulsul de a ajuta, am descoperit în sfârșit o metodă minunată și neinvazivă de încurajare, prin iubire, a acestui potențial de vindecare. Nu am găsit vreo altă formă de interacțiune umană care să fie atât de terapeutică precum atingerea OFT - o atingere care nu vindecă, ci catalizează vindecarea, atât în cel ce-o oferă, cât și în cel ce-o primește.Rodica MIcu
OFT Guide
Bucharest
Romania
011745
+40 722 358 054Andrew Fretwell
OFT Trainer
Cluj-Napoca
Romania
29603

Andrew Fretwell a native of the United Kingdom spent his early years as a professional musician. At age 21 he had a powerful spiritual experience that changed his perception of the world around him.

It was the on-going challenge of grounding that experience in his day to day life that led him to different teachers and systems of self-cultivation.

In 1985 he met his main Taoist Teacher Master Mantak Chia and received from him the Seven Alchemical Formulas for Immortality, transmitted to Mantak Chia by the breatharian Taoist hermit One Cloud.

Studying with Mantak Chia, Andrew realized the importance of the physical and emotional bodies in being refined containers for the very high frequencies of our spirit and began to specialize in Chi Nei Tsang (CNT).

CNT is a very simple but profound bodywork approach that focuses primarily on providing an unconditional supportive touch to the abdomen and nervous system. This touch allows the receiver to become conscious of hidden emotional charges that are the underlying cause of all symptoms.

Andrew has since then experienced thousands of bodies under his hands, as well as training many professionals in this approach. His deep passion was to find a way to teach all of his years of experience and refine it down so anyone can receive and share the same life enhancing results. Original Feeling Touch (OFT) www.oft-touch.com is the result.

Andrew is also the founder of WuJi Gong- A Worldwide Awakening. www.wuji-gong,org a non-profit organization that has now spread to 17 countries around the world.

For the last three years Andrew has been very active in sharing the Gene Keys transmission in Europe www.born-genius.com and invited Richard Rudd to Romania in September of 2014 where the book has now been translated and offered to the Romanian people.


Simona Cornea
OFT Teacher
Sibiu
Romania
0740369677

Terapeut maseur din 2009,
Terapeut de terapii complementare din 2012,
Maestru de Gong din 2013
30 ani


Am descoperit terapia OFT prin dorinta mea de schimbare. Nu prea intelegeam despre ce e vorba, doar ca e un masaj de eliberare emotionala, dar a fost mai mult, o transformare totala, desi nu permanenta, totusi am avut ocazia sa "gust" din rai. Atunci cand nu ai asteptari, vindecarea se intampla. Atunci cand ai incredere in emotiile tale si te lasi cu totul in grija iubirii, transformarea apare. Atunci cand iti dai mastile pe rand jos, adevaratul chip ti se dezvaluie, este absolut minunat!
Multumesc!Sorina Melian
OFT Guide
Bucharest
Romania
0745635334

Ca psiholog nu pot fi decat recunoscatoare pentru felul in care OFT sustine cu dragoste si prin dragoste travaliul de acceptare a propriilor emotii
Adrian Constantinescu
OFT Teacher
Bucharest
Romania
+40 762 101 951

Căutările mele în domeniul energiilor subtile au început în anii '90, asumându-mi provocarea de a privi dincolo de ceea ce oamenii acceptau în general ca fiind graniţele realităţii palpabile. Am înţeles că nu există o realitate "dincolo" de percepţiile noastre, ci doar o lipsă de conştientizare şi cultivare a capacităţilor noastre de percepţie extinsă, care ne situează "dincoace" de trăirea plenară a vieţii. A accepta un precept biblic potrivit căruia omul este alcătuit după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu nu este echivalent cu a crede cu toată fiinţa în darurile divine care sunt scrise în ADN-ul nostru.

A ne recunoaşte perfecţiunea şi capacitatea de autovindecare face parte din natura umană, însă această viziune este adesea voalată de bagajul traumatic şi emotional colectat în trecut. Pentru mine, OFT înseamnă reconectarea cu viaţa în forma sa originară, nealterată. Este locul unui nou "a fi" , un loc al iubirii necondiţionate din inima mea, al nonseparării faţă de semeni, de unde nu încerc să-i ajut sau să-i vindec, ci doar să le reaminteasc propria capacitate de autovindecare.


Roland Precup
OFT Guide
Brasov
Romania
+40 731 014 956

Avaiable: All over Romania, preferably Transylvania region
spoken languages: English, German, HungarianAlexandra Chiru
OFT Trainer
Bucharest
Romania
+40 745 171 681

După ce am studiat 2 ani în Japonia, m-am îndrăgostit de medicina complementară. Am putut vedea cum în Asia se îmbină cu succes terapia tradițională cu plante și masajul, cu medicina convențională și m-am îndrăgostit de această abordare conținătoare, holistică.

Dintre toate metodele și tipurile de terapii cu care am luat contact, OFT-ul îmi este cea mai aproape de inimă, pentru că presupune să susții persoana din fața ta dintr-un loc al non-separării. Ideea de baza a OFT-ului este ca eu nu vindec, ci sunt alături de persoana de lângă mine din inimă și din spațiul lui: "tu știi cel mai bine, ce e potrivit pentru tine". Când ating, mâna mea este o prelungire unduitoare a trupului celuilalt, iar atenția mea este în mine, la cântecul sufletului meu. Cred că în anii viitori toți vom învăța să atingem "în împreuna una" și să recunoaștem forța vieții din oamenii care ne înconjoară.

Simt recunoștință pentru că Andrew m-a rugat sa coordonez activitatea OFT în Romania și să ajut, împreună cu o echipă de prieteni foarte dragi sufletului meu, la împărtășirea cu cât mai multe persoane a acestui tip de atingere și de trăire în unitate.

Te invit să descoperi cursurile OFT şi terapia individuală OFT ce îţi poate oferi experiența unei relaxări profunde pe care nici o altă terapie cunoscută mie nu o poate oferi.

Pentru orice detalii te rog să îmi scrii la: info@oft-touch.ro


Valy Ilies
OFT Guide
Iasi
Romania
07 4456 2369Camelia Misirianțu
OFT Guide
Cluj-Napoca
Romania
+40 752 398 778Camelia Harjau
OFT Guide
Bucharest
Romania
0731.584.383

Mulțumesc Universului că mi-a scos în cale această frumoasă și simplă metodă care își găsește locul firesc în practica mea de vindecare emoțională și evoluție spirituală alături de Călătoria- Brandon Bays și Ho'oponopono -terapia iertării.
Camelia Harjau - psihologSimona Rasaliu
OFT Guide
Brasov
Romania
+40 748238255Maria Dulman
OFT Guide
Iasi
Romania
+40 748 196296Victorita Dinca
OFT Guide
Bucharest
Romania
+40 722 274977Cristina Ofelia Stoenescu
OFT Guide
Bucharest
Romania
0722 926681Andrei Visan
OFT Guide
Brasov and Sf. Gheorghe
Romania
0721.931.757

"Iubesc OFT pentru ca ajuta oamenii sa inteleaga adevarata natura a suferintei lor si le deschide calea spre vindecare, care este intotdeauna un proces personal."


Denisa Cirjan
OFT Guide
B-dul. Pache Protopopescu nr. 104 Sector 2
Romania
+40 722 614 013

De mai bine de sapte ani sunt indragostita de medicina alternativa si
terapiile complementare .M-am nascut si traiesc pentru a iubii tot ce
este in jurul meu. .
Practic OFT-ul cu multa dragoste si recunostinta. Pentru mine OFT-ul
este calea cea mai scurta catre vindecarea trupeasca si sufleteasca.
Am convingerea că iubindu-ne pe noi devenim mai capabili să-i iubim
cu adevărat pe ceilalți, că dăruindu-ne nouă căpătăm generozitatea de
a dărui necondiționat și altora, că având dragoste și lipsă de
judecată pentru noi înșine vom reuși să construim o lume în care să ne
acceptăm mai mult, să trăim mai conștient și responsabil, să fim mai
puțin înclinați să ne judecăm.Nu vindec pe nimeni ci doar le
reamintesc cine sunt si ca sunt nascuti pentru a fii sanatosi si
fericiti...


Ioana Orleanu
OFT Teacher
Stefan cel Mare 10 Street
Iasi
Romania
+40 746.361.586

Number Of Records Found Showing 1 to 22